Satilik Diğer (Konut), Moscow, Moskovskaya oblast, Russian Federation, Presnenskaja naberezhnaja 6/2

• Tipoloji: Diğer (Konut)

Bu satılık çok fonksiyonlu kompleks Moskova-City en ünlü birinde yer ve Moskova'nın merkezi iş bölgelerine düzenlediği (Moskova Uluslararası İlişkiler Merkezi) bir parçası olan Imperia Kulesi gökdelen bir daire sunmaktadır. 4-e km - Kremlin uzaklık.
Daire, kaba ve tasarım özgürlüğü sunuyor. Ev / Ofis kullanın.
Bina kendi güvenlik hizmeti vardır. Dairelerin alanına giriş asansörler bir grup yoluyla izin verilir ve Moskova Uluslararası İlişkiler Merkezi'nin diğer binalara erişim yeraltı geçitleri ile izin verilir.
Imperia Kule karmaşık ve 'iki binadan oluşmaktadır. Büyük bir yeraltı otoparkı, bir su parkı ile bir eğlence kompleksi, spa alanı bulunmaktadır uluslararası A sınıfı standartlarını, Staterooms ve business class yanı sıra ortak kullanım alanları karşılayan bir iş merkezi gibi 60 katlı ana bina, ve fitness merkezi, kafe 've restoranlar. Tıp merkezi, ticari ve ofis alanı ve ek 815 araçlık park yeri: Ana binanın ticari alanlara ek olarak, bina az ve 'altyapı için kullanılan bir alışveriş merkezi ve alanları sağladı.
Karmaşık üç metro istasyonları tarafından sunulan 'büyük otomotiv direktifleri (ТТК, Shmitovskiy pr., Presnenskaya ve Savvinskaya nab., Novy Arbat, Kutuzovskiy pr. Etc.) kesişiminde Moskova Nehri'nin kıyısında yer Ve Moskova ("Delovoy ZENTR», «Vystavochnaya", "Mezhdunarodnaya") aktarma için bir merkez de dahil olmak üzere.
Karmaşık Moskva Nehri üzerinde kendi iniş rıhtımı vardır.
2016 yılında kompleks Moscow'City modern ve konforlu Aeroexpress ile Sheremetyevo ve Vnukovo havalimanları 'bağlayacak Moskova tren istasyonu yolun, "Şehir", ile bağlantılı' olacak.
Aracı olmadan daire sahibi tarafından verilen satış ve '. Fiyat% 5'inden 'artık' uygulamaları ve mülkiyet haklarını satın alma ile ilgili ek maliyetler.