Satilik Tarım arazisi, Ribinsk, Krasnojarsk, Russian Federation, Dvurechnoe

• Tipoloji: Tarım arazisi
  • Bölge: 16200000 m²

AÇIKLAMA
İyi yol kenarında erişimi ile yaklaşık 1620 hektar (4000 dönüm) kadar uzanan nispeten düzey tarım arazilerinin çekici bloğu. Rusya'nın Sibirya kesiminde yer alan - Krasnoyarskiy region.The ilk arsa (aroundly 1210 ha) uygun köye Dvurechnaya çok yakın yerleştirilir. ikincisi (aroundly 410 ha) köyünde Snegirevka yakın konumdadır. Bu özellik çiftçilik ve iş geliştirme için harika bir yerdir, tüm tahıllar (pirinç yok), patates buğday, soya ekimi için ideal olacaktır.
Topraklar: Toprak kara toprak, humus olduğunu.
Sulama olmaksızın üretimin Düzeyi: Buğday 24-28 quintals / ha, Soya, 12-16 quintals / ha, patates, 160 quintals / ha. Sulama% 25-30 üretimini artıracak
İklim: İklim ortalamaları sıcaklıkları kıta 5 ° C ila 15 ° C, yağış 500 mm / yıl
Bu (detay için sormak) arazi arsa artırmak mümkündür.
ERİŞİM
Arazi doğrudan yoldan erişilir.
HİZMETLER
Şebeke suyu karaya bağlı değildir, ancak, bu alanda bitişik yol mevcuttur. Arazi içinde elektrik hattı vardır; Bu burada Tarım Arazileri çoğu gibi bir avantajı hiçbir güç erişimi vardır.
ULAŞIM
Krasnoyarsk, Ribnoe kadar yaklaşık 140 kilometre için Kansk batıya doğru M53 alır. Kavşakta, Sayanskiy doğru sağa ve Dvurechnoe kadar yaklaşık 7 kilometre devam eder. Arazinin ilk arsa köyünden sonra köy düzeyinde sağ taraftaki ve sol tarafta yer alacaktır. İkinci arsa Snegirevka kadar yaklaşık 14 kilometre devam ulaşmak için, sadece köyün sonra sağ tarafta yer alacaktır. Krasnoyarsk yakın havaalanına uzaklığı 147 km uzaklıktadır. c - En yakın asansör 35 km mesafededir. Zaozerniy.
GÖRÜNTÜLEME
Sizin için uygun olan bir zamanda bu özelliğin bir görüş düzenlemek için hazırız. Bize ulaşın ve düzenlenmiş viewings istiyorum ne zaman bilgilendirin. Biz de seyahat sigortası ile yanı sıra uçak biletleri ve otel rezervasyonu size yardımcı olabilir.
YATIRIM TEKLİFİ
Arazi fiyat 180 $ / hektar satışı ya da 20 $ / kiralık yılda hektar olduğunu.
EMLAK REZERVASYON
Eğer kredi kartı ile ya da şirketten banka hesabına banka havalesi ile ödenecek 2.000 $, bir geri ödemesiz depozito ile bu özelliği ayırabilirsiniz. Ayrılmış olarak mülkiyet işaretlenir mevduat aldıktan sonra, başka izlenme diğer potansiyel alıcılar ile yapılacaktır ve biz anlaşmanın tamamlanması için gerekli belgelerin hazırlanmasını başlayacaktır. Satın alma işlemi ve ödeme yöntemleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen bizimle irtibata geçiniz.