Satilik Villa, Yablonovskiy, Krasnodarskyi Krai, Russian Federation, Drujbi st

• Tipoloji: Villa

Okul: Krasnodar şehrine posrednikov.Dom bulunan 2 km olmadan Avrupa tarzında yapılan hayallerinizdeki yeni, büyük ev, iki bölümden en iyi alan p.Yablonovskogo.Razvitaya altyapı arazi 8 dönüm üzerinde yer her chastey.Obschaya alanı 160 m2, oluşur , anaokulu, Mega, Auchan, 2 dakika içinde Ikea, şehre ulaşım, merkezi iletişim (gaz, elektrik, su, saat kesintisiz) bağlı Krasnodar merkezi, tamamen meskûn alan, 5 dakika, ev (büyük küçük meyve bahçesi ısıtılır kiraz, fındık, ceviz, kiraz, erik, armut). 3 araba için yard beton. Stirochnaya, banyo 8m2, vitray pencereler ve teras ve bahçe ile 36m2 mutfak-salon - zemin kat uzak kapıları ve 3.8 metre, koridor, vestiyer bir tavan yüksekliği ile geniş bir sıcak garaj olduğunu. İkinci katta: 4 - yatak odası (14m2 ve 20,16,16, 3 metre tualet.Vysota tavan Modern ısıtma sistemi (İtalyan anahat iki gaz kazanı, İtalyan radyatör, yerden ısıtma suyu)..

Free real estate ads
Kişisel bilgilerimin işlenmesini kabul ediyorum*