Satilik 1 Yatak Odası, Irkutsk, Irkutsk Oblast, Russian Federation, prospekt marshala Jukova 42, apt. 33

• Tipoloji: 1 Yatak Odası
  • Kat: Parquet in rooms, ce

Bu rahat iki odalı daire (tüm mekanları, müzeler ve diğer turistik birlikte) her iki kentte olmak istiyorum en fazla üç kişilik, bir aile için mükemmel bir seçimdir ve aynı zamanda göl Baykal ve yakın olmak hepsi doğası.
Bu Irkutsk en iyi bölgesinde yer almaktadır - "SOLNECHNYI", şehir merkezine ve bir saat ve Listvyanka köye bir buçuk (ilçe 63km) sadece 10 dakika. Mükemmel bir ana üs, hem keşfetmek için: şehir kendisi ve Sibirya elmas - göl Baykal.
Bu daire ailenin ihtiyaçlarına dizayn edilmiştir, bu yüzden en yüksek standart malzeme ve en iyi tasarım uygulamaları kullanılmıştır. yaşam alanı içerir ve açık plan ve tam donanımlı modern bir mutfak, rahat bir yemek alanı, kanepe köşesi ve balkonda küçük bir özel alanı (odaya bağlanır, her şeyi yapılmıştır sıcak hale getirmek için).
İkinci oda boş ve güzel bir yatak odası olmak ve sığabilecek kral yatak için güzel bir alan ve hatta bir çalışma alanına sahip hazırdır.
Banyo sabah ya da turistik gezi sonrasında iyi hissettirmek için tüm gerekli araçları vardır.
o mutfak ve oturma odası pencereleri içine parlar 13:00 kadar yatak odasında parlar sonra gün boyunca yaşamak için parlak bir yer düz. Güneş daire üzerinden geçecek yapmak için yeterince büyük üç pencere, vardır.
Biz en beni oda tarafından oda bağlamında o dar edelim, en yüksek standart malzeme ve en iyi tasarım uygulamaları kullanıldığını belirtti.
mineral yün panoları, ısı koruyucu film, buhar geçirmez film ve bir kontrplak ile, 10cm ahşap oluşur - Biz parke bir "sandviç" yatıyor, onları gerçekten sıcak hale getirmek için, beton zeminler 10cm kadar yükseltilmiş döşeme. seramik karolar aynı "sandviç" yalan. banyo karoları altında zemin ısıtma vardır, ve bunu kapatabilirsiniz.
Kapılar Afrika ceviz ağacından yapılmış, mobilya, beyaz duvarları ve tavanı ile tezat koyu venge ahşap, yapılır. Mutfak Alman ekipmanları ile doldurulur ve bir banyo İtalyan birine sahiptir.
Bu, herhangi bir Baykal odaklı bir kişi ya da aile için en iyi şehir bazlı olarak, tüm yasal Evraklar ve çalışma yapılmış ve bizim tarafımızdan ödenir, hiçbir ajan ücretleri veya başka herhangi bir vergi veya ücretleri (hepsi bizim tarafımızdan ödenecektir) var . kendiniz ziyaret edin veya sizi temsil edecek ajan göndermek için çekinmeyin.