Satilik İnşa Edilebilir Arsa, St-Petersburg, St.Petersburg, Russian Federation, Leningradskaya region, v. Oranjereika

• Tipoloji: İnşa Edilebilir Arsa

Dikkat! Yazlık yerleşim, elit konut, rekreasyon tesisi, su sporları ile veya yüksek toplum gayrimenkulün şantiye satılıyor.
Ulaşım durumu. Vantovy Köprüsü'nden otomobille 20 dakika, Ladoga istasyonu, Neva Akımı St. Petersburg'a kendi Teknede yaklaşık 20 dakika elektrik trenle 20 dakika.
Peyzaj. Eşit site bina için hazırdır. Neva 3,5 arazilerin olan bir site yükseklik farkı - sel bir manzara sahibini koruyacak 4,0 metre.
Ayakkabılı - bölge bir inşaat çit, Neva bir çitin parçası ile korunmaktadır. Küçük boyutlu damarların otopark için yapay kanal kazmak için bir fırsat vardır. Arsalar Neva Nehri ilk satırda yer almaktadır. Neva (metre 40-50) kadar topraklar kiralanan ve geri kalanı için de kullanılabilir, yetkililer ile ön düzenleme, mevzuata aykırı değildir almaktadır.
Elektrik - 30 kW.
Mülkiyet hakkı. Tek sahibinin özel mülkiyet. Yeryüzünün Amacı: Bireysel konut inşaat altında. Başlık tüm belgeler satışı kayıt için hazırlanmıştır.
Su kaynağı. Bir çit 30 metre de arsalar (burada doğal su horizont geçer) topraklarında kuyusunu delmek için bir fırsat var, bir yerel su kulesi vardır.
Sakinleri. Burası kalkınma ve refah ilgilenen Petersburg elit üst düzey temsilcilerle layık mahalle.
Ekoloji. Ekolojik güvenli bir yer, çok yüksek taşıma yükü ile kirletici yapımları ve karayolları. Bir ayak kullanılabilirliği orman.