Satilik Villa, Цветково, Leningrad Oblast, Russian Federation, п. Цветково

• Tipoloji: Villa

Geceleri oturup, saf bir yerde mantar ve çilek toplamak için, saf gölde balık, scooter, motosikletleri arkadaşlarıyla yarış düzenlemek için, kış kayak bir su kayağı veya cross-country yıllarca sürücü hayal bir çardak veya hoş şirket ile bir şömine bir ateşin başında, çocukların voleybol, basketbol, ​​tenis oynamak için, bir bilardo turnuvası organize etmek?
St. Petersburg yakınlarındaki ideal bir rahatlama için size harika bir yer önermek ve sonsuza kadar onunla aşık!
Kuzey güzellik doğal alanda Rus cennet.
340 ve 100 metrekare. Bir iskelenin kenarında sahte ağaçlandırma ile kendi 50 metrelik iskele ile göl Otradnoye Leningrad bölgesinde 15 metre m 2 binadan oluşan malikanesi onun sahibi tarafından layık aile için inşa edilmiştir. Karmaşık ünlü kişilerin konakları ile mahalle Tsvetkovo korunan elit yazlık yerleşim olduğunu.
topraklarında işçiler, elektrik 30 kW, bakır ve yerel kanalizasyon bu yerin gerekli rahat çalışmasını sağlar.
sunulan malikanesi ile hiçbir görünür bir sınırı vardır sonraki sitesi 1000 m² 100 000 € için kurtarmak mümkündür.