Satilik 3 Yatak Odası, Moscow, Moskova, Russian Federation, Кравченко 4, корпус 3

• Tipoloji: 3 Yatak Odası

SAHİBİ. Fuarda pazarlık. Biz prestijli bir alanda Moskova'da satılık güzel bir daire sunuyoruz. Daire, üniversite metro alanında yüksek kaliteli bir finişe sahip 4 odaya sahiptir. Son kat doğal malzemeler kullanır: zemin - parke, banyolar - mermer, mutfak - granit. Daire döşenmiştir. İtalya'dan mobilyalar, ankastre Miele, Gaggenau. Sıhhi teknik işleri Villeroy & Bosh, Keramag. Banyoda tropikal duş, hidromasajlı banyo. Tüm mobilya, tekstil ve ev aletleri alıcıya bırakılabilir. Mutfak, oturma odası, 3 oda, koridor, 2 banyo, misafir banyosu. Körfez Çayı'nın korunması, apartman boyunca video gözetimi. Apartman boyunca kanal klima ve havalandırma sistemi. Mosenergo ile 14 kW (ayrı kablo) sözleşmeli bir daire için ayrılan kapasite. Dairenin alanı 144 metrekaredir. Windows 3 tarafındaki pencereler, pencerelerden görüntüler. Çevre etrafında 3 balkon. Çok sessiz. İç panjurlu İtalyan ahşap çift camlı pencereler. Evin büyük onarımları 2014 yılında yapıldı. Yeni: çatı, borular, kablolama, Otis asansör, çift camlı pencereler ve seramik granit girişinde. Yakındaki yürüme mesafesinde - okul 1514 ve 7, 4 bahçeleri, bir yetişkin ve çocuk polikliniği, yüzme havuzu 5 dk yürüme, eğlence merkezi Capitol. Bölgenin sağlıklı ekolojisi, 7 Ekim'de Vorontsovsky Parkı ve Park'ın 50 yılı Ekim ayının yanı sıra, avlu içindeki yeşil alanların geniş alanları. Mülkiyet üç yıldan fazla. Ücretsiz satış.