Satilik Villa, Moscow, Moskova, Russian Federation, afineevo

• Tipoloji: Villa

Bu klasik Rus ahşap villası, Moskova bölgesindeki en eski ve en güzel köylerden biri olan ve Afganevo'da, çam ormanının resminde ve 1709'un en eski ve en güzel kiliselerinden biri üzerinde yer almaktadır. Ev, ünlü çalışmanın projesine göre inşa edilmiştir. "Akant" mimarisinin Geniş terası ve verandası ile evin mimarisi, çevredeki manzaraya sorunsuz bir şekilde entegre olur ve bir çiçek bahçesinin parçasıdır: kuş üzümü, leylak, yabani gül, yabani kiraz, çam ağaçları. Mekanların planlanması, konforlu bir aile hayatı, modern tasarım ve 1950'lerin unsurlarına sahip klasik mobilyalar ile zarif iç mekanlar için idealdir. Ev terasa açılan mutfak, şömineli geniş oturma odası ve aynı terasa erişim, 4 yatak odası, 3 banyodan oluşmaktadır. Ev tamamen yerleşim için hazır. Doğa ve klasik mimari, güzellik ve konfor, modern teknoloji ve mühendislik, evi modern yaşam için gerçekten uyumlu ve konforlu hale getirmektedir.
Afineevo köyü, Moskova, Rusya